Signalisatie & iconografie

Uitgangspunt

Als ondergrond voor de signalisatie gebruiken we het grid. Hiermee kan een vorm gemaakt worden die we binnen de signalistie kunnen gebruiken (bv een pijl). 

De icoonstijl stemmen we af op het lettertype van het logo. We maken dus gebruik van afgeronde hoeken en lijnen. De icoonstijl zelf houden we bewust zeer eenvoudig en functioneel. 

Downloads: 
BijlageGrootte
Package icon Bronbestand (Adobe Illustrator)1.25 MB

Materiaalkeuze

Wij zijn een kleurrijk, modern, eigentijds en open merk, Om het juiste gevoel te bewaren in de verschillende uitingen is het belangrijk om de juiste materiaalkeuze te maken. Het is belangrijk om steeds te starten vanaf een kwalitatief wit canvas. Een kwalitatieve witte ondergrond zorgt ervoor dat de kleuren van onze huisstijl het best tot hun recht komen.

Voor het beste resultaat, kiezen we materialen die:

  • Helder wit
    Een helder wit geeft aan onze huisstijlkleuren een perfecte basis om optimaal tot hun recht te komen. Kies daarom bijvoorbeeld voor een hoogwit gerecycleerd papier.
  • Goede kwaliteit
    Vooral bij gebruik van witte materialen is een gevoel van hoge kwaliteit van belang. Dat ondersteunt de indruk van degelijkheid en betrouwbaarheid.